standard background
Bel mij vrijblijvend op 06 10 91 70 74

Fierder

Fierder is Fries voor „verder”. En dat is ook precies wat de doelstelling van Fierder is. Ik wil mensen en organisaties verder helpen. In die volgorde. Organisaties zijn een samenhang van individuen die door middel van een juiste samenwerking meer in elkaar naar boven kunnen halen.

Wat is de toegevoegde waarde van het inschakelen van Fierder? Dat zijn er veel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door mij (Homme Idzerda). Ik sta staat bekend om een andere kijk op veel zaken. Door vanuit een andere hoek naar problemen te kijken, ontstaan al snel nieuwe oplossingen. Oplossingen die hun oorsprong vinden in pragmatiek. Een oplossing die leidt tot een nieuw probleem is geen oplossing, maar slechts een verschuiving van het probleem.

Waarom Fierder. Fierder staat voor „Onafhankelijk betrokken”. Onafhankelijk omdat er geen andere belangen zijn dan te helpen. Er zit geen diepere noodzaak om extra diensten te verkopen, geen noodzaak om andere medewerkers of afdelingen aan het werk te houden. Geen afhankelijkheid van jouw organisatie. Dus in alle eerlijkheid kan ik je vertellen wat ik vind. Of je dat nu wel of niet wilt horen. Maar wel betrokken. De samenwerking is gestoeld op de opbouw van een langdurige relatie. Gericht op het opbouwen van vertrouwen, zodat we weten wat we aan elkaar hebben.

Er zijn veel adviseurs die je kunnen helpen. Specialisten op vele gebieden. Maar wel met de kanttekening dat ze zich richten op specifieke gebieden en dat ze vaak pas binnenkomen als er al een probleem is. Mijn insteek is om te voorkomen dat de problemen komen en als ze er al zijn hier zo snel mogelijk op te reageren. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Meer over Homme