OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bel mij vrijblijvend op 06 10 91 70 74

Tien jaar verwondering

Voorpagina tien jaar verwonderingMet de kennis van nu is alles makkelijk te verklaren. Hoe anders is het als je er middenin zit. Wat als je gedurende tien jaar met een frisse blik je visie aan het papier toevertrouwt. Als je dan met de kennis van nu terugkijkt op wat je jaren eerder hebt geschreven en wat je eerder heeft verwonderd.

Tien jaar lang heeft Homme maandelijks zijn columns geschreven voor de beroepsorganisatie van accountants. Scherp en verfrissend. Nu kijkt hij terug. Wat speelde er in die jaren en waar schreef hij over. En hoe is dat te plaatsen in de huidige wereld?

Veel van zijn columns zijn tijdloos en hebben nog niks aan actualiteit verloren. Ondanks alle ontwikkelingen binnen het beroep en de ogenschijnlijk ingezette veranderingen, is er blijkbaar weinig veranderd. Voldoende redenen om nogmaals de beschreven jaren te herlezen. Gekaderd in de kennis van nu. En aangevuld met ontwikkelingen daarna, vanuit de persoonlijke beleving van Homme.

Preview “Tien jaar verwondering”

Het boek is leverbaar. De prijs bedraag €22,50 (inclusief verzendkosten). Geef je gegevens door via onderstaand bestelformulier en ontvang het boek snel!Bijgaand bestel ik door voorinschrijving het boek Tien jaar
verwondering en maak het verschuldigde bedrag ad €22,50 over op
rekening NL86ABNA0564303496 t.n.v. Fierder B.V.