PA060099-3
Bel mij vrijblijvend op 06 10 91 70 74

Welkom accountant!

Fierder is de onderneming van waaruit Homme Idzerda zijn klanten adviseert op financieel-strategisch vlak. Financieel-strategisch advies richt zich, zoals de naam al zegt, op het raakvlak van de bedrijfsstrategie en financiën. Daarbij wordt aandacht besteedt aan de strategie van een bedrijf in combinatie met historische informatie en toekomstgerichte informatie. 

Mijn dienstverlening vanuit Fierder is gericht op ondernemers. Dit kan ook zeer nuttig zijn voor de klanten van jouw accountantskantoor. Klanten waarbij een verzwaring van de financiële functie zinvol zou zijn. Klanten waarbij je door de onafhankelijkheidsregels beperkt wordt in je advisering. Klanten waarbij een overname binnen de familie of het bedrijf speelt en het zeer wenselijk zou zijn als een van de partijen zou worden bijgestaan door een eigen adviseur.

De diensten die ik onder andere aanbied, zijn:

Opzetten rapportage, inclusief borging in onderneming

Als de huidige rapportages nog niet de informatie bieden die partijen nodig hebben om relevante beslissingen te kunnen nemen.

Analyseren en conclusies trekken o.b.v. aanwezige rapportage

Als alle relevante informatie in principe aanwezig is, maar nog onvoldoende wordt gebruikt voor het trekken van conclusies en sturen.

Parttime CFO

Als een onderneming te klein is voor een volledige CFO, maar te groot om er geen te hebben.

Ondersteuning bij aan- en verkoop

De aan- of verkoop van een onderneming zijn voor de meeste ondernemers geen dagelijkse bezigheid. Niet elke ondernemer is hierop voorbereid. Ik ondersteun de ondernemer om het hoofd koel te houden, intern zaken te coördineren en weloverwogen keuzes te maken.