Website-12
Bel mij vrijblijvend op 06 10 91 70 74

Fierder

Als je kiest voor Fierder, kies je voor mij, Homme Idzerda. Ik heb met mijn onderneming één doel. Jou verder helpen. Dat doe ik op mijn manier. Een manier die niet bij iedereen past. Ik ben geen allemansvriend en mijn manier van werken zal niet iedereen aanspreken. Ik ben dan ook selectief in mijn klantacceptatie. Mijn klanten zijn betrokken bij hun bedrijf en zetten zich daar vol voor in. Ben jij een ondernemer die alleen gericht is op het zo snel mogelijk zoveel mogelijk willen verdienen en richt jij je bedrijf zodanig in dat alles gericht is op een kortetermijn verkoop tegen alleen de hoogst mogelijke prijs? Dan doen wij geen zaken. Heb je als doel om een mooi bedrijf neer te zetten met als uitkomst een goed resultaat en op termijn een goede prijs voor al je inzet en tegelijk een gezonde toekomst voor het bedrijf dat je achterlaat? Dan help ik je graag.

Ik sta bekend om een andere kijk op zaken. Door vanuit een ander hoek naar problemen te kijken, ontstaan al snel nieuwe oplossingen. Oplossingen die hun oorsprong vinden in pragmatiek. Oplossingen moeten werkbaar zijn en werken. De oplossing mag vooral niet de oorzaak zijn van een nieuw probleem, want dan is het slechts een verschuiving.

Via Fierder lever ik onafhankelijk betrokken mijn diensten. Onafhankelijk omdat er geen andere belangen zijn dan jou te helpen. Geen noodzaak om extra diensten te verkopen, geen noodzaak om andere medewerkers of afdelingen aan het werk te houden. Geen afhankelijkheid van jouw organisatie. Dus in alle eerlijkheid kan ik je mijn mening vertellen. Of je die nu wilt horen of niet. Maar wel betrokken. Onze samenwerking is gebaseerd op de opbouw van een langdurige samenwerking. Gericht op het opbouwen van onderling vertrouwen, zodat we weten wat we aan elkaar hebben.